HUIDIGE PROJECTEN

klik hier
.jpg

Hijs-Tec Service

Zuidbaan 531
2841 MD Moordrecht

Uw partner voor boven en onder de haak

Werken met Hijs-Tec Service biedt voordelen.. meer ...

Service en diensten

Diensten

Hijs-Tec Service Levert alle soorten hijs -en hefgereedschap. Omdat we een kleine organisatie zijn met  geringe overheadkosten kunnen we voordelig werken zodat u altijd de voordeligste prijs krijgt. Een hoge mate van servicegericht werken is standaard, service is bij ons daarom geen afdeling maar een doelstelling.

Naast het periodiek keuren van uw hijsgereedschap, leveren we uiteraard ook uw kettingsamenstellen, hijsbanden, staalkabels en kettingtakels.

 

Keuren en inspecteren

Omdat wij als Hijs-Tec Service  uw veiligheid en dus uw hijsgereedschap uiterst serieus nemen, gaan we bij het keuren van uw hijsgereedschap dan ook heel zorgvuldig te werk. Niet alleen het zorgvuldig inspecteren en meten van uw hijsgereedschap hoort bij een keuring, maar ook het beproeven van het hijsgereedschap door middel van onze hydraulische trekbank. Onze hydraulische trekbank is volledig naar onze wensen gebouwd en bied naast een hoge mate van nauwkeurigheid, ook veel gebruiksgemak.

 

Wetten en Regels

Hijs-Tec Service werkt geheel volgens de richtlijnen en normen NEN-EN en de richtlijnen zoals die omschreven zijn in het ARBO Blad; AI-17 Hijs- en hefgereedschap en veilig hijsen. Het testen gebeurt volgens de meest moderne methoden en richtlijnen.

Hiertoe beschikt Hijs-Tec Service over een nieuwe hydraulische trekbank welke door TNO gekeurd wordt. De gekeurde hijsmiddelen worden na de keuring voorzien van een jaarkleur en de meetgegevens van de keuring worden op een inspectie/keuringsrapport weergegeven en opgeslagen. Uiteraard ontvangt u een nieuw certificaat van het gekeurde hijsgereedschap, of wordt het bestaande certificaat bijgewerkt.